Nieuwsberichten

Trots! HKZ-certificaat behaald

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op!

Wij staan voor kwaliteit

Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) bewijst én waarborgt SpoedzorgNU de kwaliteit van de geleverde zorg. Het werken volgens HKZ ondersteunt het continu verbeteren van processen en het beheren van risico’s. Dit alles om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van patiënten, medewerkers en andere belanghebbenden.

Dank voor resultaat

De directie is trots op deze mijlpaal, een jaar na oprichting, na een ontvlechting van de stichting Primair en bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat!

Trots op het HKZ certificaat!
v.l.n.r. Sam Siemssen, Kristel van Asselt, directie SpoedzorgNU en Laura Goverts, kwaliteits-en klachtenfunctionaris SpoedzorgNU.

Meer informatie

Wil je meer weten over de HKZ certificering? Neem dan contact op met Laura Goverts, kwaliteits-en klachtenfunctionaris SpoedzorgNU, via l.goverts@spoedzorgnu.nl.

Alle nieuwsberichten

Aangescherpte eisen Stoppen-met-roken register

24 September 2021

Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen, verandert er veel in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Dit in het kader van een belangrijke professionalisering van het beroep rookstopcoach. Per 1 januari…

Lees verder

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 September 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 September 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten